El PP demana un informe als lletrats del Senat sobre la possibilitat d’inadmetre l’amnistia

Borja Sémper afirma que no faran "res que sigui il·legal" i justifica la petició per "aclarir" els dubtes de Vox

El portaveu del PP, Borja Sémper, en roda de premsa a Madrid (ACN)

El portaveu del PP, Borja Sémper, ha detallat aquest dimecres que la Mesa del Senat, cambra que controlen per majoria absoluta, ha demanat un informe als lletrats de la cambra alta per aclarir els “dubtes” que Vox pugui tenir sobre els efectes de la no-admissió a tràmit de la llei d’amnistia. En una roda de premsa, preguntat per si el PP estaria disposat a no tramitar la normativa al Senat, Sémper ha assegurat que no faran “res que sigui il·legal”.

“Que ningú esperi coses estranyes amb el PP, coses que tensin la institucionalitat, les normes, els reglaments o la llei”, ha apuntat el portaveu de la formació, que ha explicat que la petició d’informe als lletrats és també “perquè el funcionament sigui transparent i normal”. “Ens sembla oportú perquè aporta una mica més de llum per si algú viu a la foscor”, ha afegit Sémper.

Les explicacions del portaveu del PP, que ha remarcat que la posició del seu partit sobre aquest tema no s’ha mogut, ha arribat després que Vox hagi demanat no tramitar la norma al Senat. La setmana passada, els de Santiago Abascal van amenaçar de dur la Mesa de la cambra alta davant la justícia per “prevaricació” si acceptaven admetre a tràmit la norma tot i tenir “manifest coneixement” de la seva “inconstitucionalitat”.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari