Junts treballarà perquè l’amnistia “sigui el més robusta possible davant dels atacs” judicials

Laura Borràs recorda a Sánchez que la seva legislatura durarà "el que duri" la seva paraula

    La presidenta de Junts, Laura Borràs, després de l'executiva del partit (ACN)

    La presidenta de Junts, Laura Borràs, ha assegurat que el seu partit continuarà treballant fins a “l’últim moment” perquè la llei d’amnistia sigui “el més robusta possible davant dels atacs que “ja s’estan produint i que es produiran per part de la cúpula judicial”. En una entrevista a Telecinco, preguntada pel fet que el PSOE dona la negociació per acabada amb l’acord de les últimes esmenes a la llei, la dirigent del partit postconvergent ha recordat que els socialistes també deien que l’amnistia “era inconstitucional” i ara el PSOE “la presenta, la defensa i la treballa”.

    D’altra banda, Borràs ha avisat el cap de l’executiu central, Pedro Sánchez, que la legislatura durarà el que duri la seva paraula, i ha recordat que el PSOE sap “que no té un aliat” ni un “soci” en Junts. “Aquestes són les regles del joc, així les hem marcat i la legislatura durarà el que duri la paraula de Pedro Sánchez“, ha advertit la presidenta de Junts.

    Respecte a la data de la trobada entre Sánchez i el líder de la formació postconvergent, Carles Puigdemont, Borràs s’ha limitat a assenyalar que la reunió “es produirà quan s’hagi de produir”.

    (Visited 44 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari