Sindicats de Mossos reclamem una zona de seguretat per al magatzem de droga intervinguda de Nou Barris

SAP-FEPOL i SME-FEPOL troben urgent aplicar mesures perquè garanteixin el funcionament de la instal·lació i la seguretat dels treballadors

Cartell que indica la ubicació d'una comissaria dels Mossos

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) han reclamat a l’Ajuntament de Barcelona que es delimiti una zona de seguretat al voltant del magatzem de droga intervinguda ubicat a la comissaria de Nou Barris. Les dues organitzacions han adreçat un escrit al consistori perquè es delimiti “de manera urgent” aquest espai en tot el perímetre.

Els sindicats del cos policial argumenten que la comissaria s’ha ampliat amb noves àrees i unitats, algunes de les quals requereixen un espai “absolutament controlat” que no posi en risc el seu funcionament ni la seguretat de les persones que hi treballen. En concret, parlen de la unitat que ha de gestionar el Magatzem Central de Substàncies Estupefaents de Catalunya.

“Que el principal magatzem de substàncies estupefaents de Catalunya s’implanti a la Comissaria de Nou Barris fa imprescindible la necessitat d’incrementar les mesures de seguretat de les instal·lacions i la d’assegurar el seu perímetre”, sostenen en la seva carta, segons difon l’ACN.

SAP-FEPOL i SME-FEPOL demanen que després de la corresponent instal·lació del sistema de videovigilància només hi puguin estacionar vehicles autoritzats, de manera que als carrers adjacents a la comissaria se substitueixi la zona verda actual per una zona delimitada per a vehicles autoritzats, i també proposen habilitar una zona d’estacionament adossada al lateral de la comissaria acotada amb un tancament perimetral que no comportaria la reducció d’espai comú a la via pública.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari