Junts nega que hi hagi masclisme a les seves files

"Hi ha debat polític", afirma el portaveu Josep Rius sobre les denúncies de les diputades Aurora Madaula i Cristina Casol

Josep Rius

Junts per Catalunya ha negat aquest dimarts que hi hagi masclisme a les seves files arran de les denúncies per assetjament per raó de gènere de les diputades Aurora Madaula i Cristina Casol. “Hi ha debat polític”, ha respost el vicepresident i portaveu del partit, Josep Rius, en una entrevista al programa Cafè d’Idees de RTVE, aquest dimarts.

Aquest migdia es reuneix el grup parlamentari de Junts després que la denúncia de Casol fos arxivada pel Parlament de Catalunya en no haver detectat fets provats relatius a l’assetjament presumptament patit per la diputada.

Pel que fa a la negociació d’esmenes a la llei d’amnistia, Rius ha assenyalat que “batallaran fins al final” per un doble objectiu: que “cobreixi tots els encausats, investigats i condemnats” i que “la seva aplicació sigui immediata”.

El portaveu i dirigent del partit s’ha mostrat partidari de citar Mariano Rajoy a la comissió d’investigació de l’operació Catalunya, però no ha aclarit si Junts també vol fer comparèixer el jutge Manuel García Castellón. En qualsevol cas, ha recordat que van pactar amb el PSOE que “no hi hauria vetos en els compareixents”.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari