Els experts lliuren a Balcells la proposta per transformar el sistema sanitari de Catalunya

El Pacte Nacional de Salut obre ara un procés participatiu per incorporar l'opinió de la ciutadania

Pacte Nacional de Salut

Una comissió de 54 experts ha lliurat al conseller de Salut, Manel Balcells, la proposta per transformar el sistema sanitari de Catalunya. L’estudi s’engloba en el compromís que el conseller va adquirir el gener de l’any passat al Parlament per blindar i modificar el sistema de salut en finançament i model i per abordar reptes de present i de futur.

La comissió ha lliurat el document al conseller en el marc de la reunió que el Pacte Nacional de Salut ha celebrat aquest dilluns a la tarda.

Ara s’obre un procés participatiu per incorporar a la proposta l’opinió de la ciutadania. El període estarà obert des d’aquest dimarts i fins al 18 de febrer. Les recomanacions dels experts estaran a disposició de tothom a la plataforma Participa Gencat.

(Visited 115 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari