Díaz crea comissió d’experts per treballar la reducció de la jornada laboral abans de negociar amb agents socials

Critica que Podem s'unís amb els diputats de "la dreta i la ultradreta" per modificar el subsidi d'atur

Yolanda Díaz

La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha anunciat aquest dilluns la posada en marxa d’una comissió d’experts que es posarà a treballar “en les pròximes setmanes” per preparar la reducció de la jornada laboral.

Segons ha explicat al Congrés, després de preparar aquest pas es procedirà a dialogar amb els agents socials. “Hem d’intentar un acord, que m’agradaria que fos tripartit, si no pot ser, serà bipartit”, ha afegit.

D’altra banda, la ministra ha lamentat que “cinc diputats del grup Mixt”, en referència als electes de Podem, s’unissin fa dues setmanes a “la dreta i l’ultradreta” per tombar al Congrés la modificació del subsidi d’atur.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari