A qui acusa l’entorn de Junts de ser “còmplice” de l’operació Catalunya?

El diputat de Junts Joan Canadell (ACN)

Les darreres informacions sobre la implicació del govern de Mariano Rajoy (PP) en l’operació Catalunya han revifat les acusacions de part de l’independentisme contra alguns polítics catalans, a qui han acusat de “còmplices” i “beneficiaris” de la trama vinculada a les anomenades clavegueres de l’Estat. Una de les assenyalades ha sigut l’exalcaldessa de Barcelona Ada Colau (comuns), a qui els diputats de Junts Joan Canadell i Francesc de Dalmases i la regidora a l’Ajuntament de Barcelona Neus Munté, així com la periodista Pilar Rahola, han dedicat alguns comentaris a les xarxes socials.

“Tu Colau et vas beneficiar de les clavegueres per arrabassar l’alcaldia. Còmplice!”, ha comentat Rahola a X, en referència a les informacions que van circular el 2015 sobre l’exalcalde de Barcelona Xavier Trias i uns comptes en paradisos fiscals, els quals finalment van resultar ser falsos. Colau, que va basar part de la seva campanya electoral en vincular Trias amb la corrupció, va arribar llavors per primer cop a l’alcaldia de la capital catalana.

Canadell, per la seva banda, ha afirmat a la mateixa xarxa social que “l’operació Catalunya va ser el «col·laborador necessari» perquè (José) Montilla fes el tripartit amb ERC i ICV, i perquè Colau fos alcaldessa”. De Dalmases, en la mateixa línia, ha tractat la ja exbatllessa d'”alcaldessa il·legítima gràcies a les clavegueres de l’Estat contra Trias” i ha relacionat Colau amb “la hipocresia i la mentida”. La regidora Munté, també en una publicació a X, ha acusat la líder dels comuns a Barcelona d’haver “utilitzat políticament les portades falses” derivades de “la guerra bruta i les clavegueres de l’Estat”.

(Visited 397 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari