Per què s’emprenya amb l”Ara’ una figura d’ERC i del Consell de la República?

Jordi Cañas

El fet que l’Ara hagi entrevistat l’eurodiputat de Cs Jordi Cañas ha indignat l’exdiputat d’ERC al Congrés i editor del digital larepublica.cat, Joan Puig Cordon, un dels membres electes de l’assemblea del Consell de la República i secretari primer de la mesa d’aquesta cambra de representants independentistes impulsada per Carles Puigdemont.

“Ja té pebrots que doneu veu aquest malalt d’odi contra Catalunya, el que va dir «Os vamos a montar un Ulster»… Això sí, us vau negar a posar la publicitat de l’1-O…”, ha retret des de X a la capçalera, força propera editorialment a ERC, en referència a un episodi corresponent a l’etapa àlgida del procés.

A més, en diversos missatges idèntics amb al·lusió a l’Ara difosos a X aquest diumenge, ha insistit que havien entrevistat “una mala persona” i que “us heu convertit en un mal diari”. Aquests missatges els ha acompanyat de la mateixa frase que atribueix a Cañas, “Os montaremos un Ulster que os vais a cagar“, i un enllaç.

Per bé que una diputada d’ERC, Gemma Calvet, es va disculpar per prudència fa una dècada per haver-la atribuït a Cañas en el context de l’eclosió del procés, després que el grup de Cs al Parlament negués que el seu representat hagués dit una cosa així, Puig ara ha negat que fos “cap fake“.

“Ho va dir i està demostrat… mai ho va desmentir…”, s’ha limitat a respondre sobre la frase que atribueix a Cañas, difosa per directe.cat, la denominació anterior de larepublica.cat, el 2013.

(Visited 375 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari