Turull reclama “menys lliçons” a Elena indicant que el tripartit va demanar reunions per accelerar l’expulsió d’immigrants

El dirigent de Junts replica a Sánchez que la gestió "integral" inclou "totes" les competències

Jordi Turull

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha replicat a ERC i al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que l’únic govern de la Generalitat que ha demanat reunions urgents amb el Ministeri de l’Interior per accelerar l’expulsió d’immigrants és el tripartit que van formar el PSC, ERC o ICV.

“Lliçons les mínimes”, ha dit en una entrevista a TV3, durant la qual ha assegurat que les crítiques d’ERC dels últims dies no els acomplexaran.

“A alguns els fa por assumir més competències quan els hi costa organitzar unes oposicions”, ha afegit en referència al govern de Pere Aragonès. Pel que fa a les declaracions del president espanyol, Pedro Sánchez, li ha replicat que l’acord és per la gestió “integral” en immigració i que, per tant, inclou “totes” les competències, difon l’ACN.

Aquest diumenge Sánchez ha afirmat, en una entrevista a El País, que l’expulsió de migrants és “competència de l’administració central” i Turull li ha recordat que l’acord és que Catalunya tingui la gestió “integral” en immigració. “El que no val és dir això no, perquè llavors no és integral. Totes les competències en immigració han de ser possibles”, li ha replicat.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari