La Generalitat exigeix a la Moncloa la lletra petita de l’acord amb Junts sobre immigració

Vilagrà nega que el pacte del PSOE amb els postconvergents sigui "cap traspàs" i indica que no hi ha "cap concreció"

    La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, en una atenció als mitjans (ACN)

    La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, ha exigit al govern central conèixer els detalls i la lletra petita de l’acord tancat aquest dimecres entre el PSOE i Junts sobre immigració. En una atenció als mitjans aquest dijous, Vilagrà ha negat que el pacte representi “cap traspàs” de competències a la Generalitat i ha qualificat l’acord de “compromís difús” i sense “cap concreció”.

    “Com a govern, tornem a dir que benvinguts Junts a la negociació”, ha manifestat Vilagrà, que ha reiterat que l’acord es tracta de compromisos sense “concreció ni lletra petita”. “Es donen grans titulars, però el que és rellevant és arribar a acords concrets”, ha subratllat la titular de la Presidència, que ha afegit que “qualsevol nova competència és benvinguda”, si bé ha insistit que en el cas de l’acord sobre immigració no hi ha pas cap traspàs.

    La consellera ha destacat que la negociació s’ha de produir de govern a govern, i ha constatat que la Generalitat ha exigit “sempre” més competències i recursos. D’altra banda, Vilagrà ha negat que ja hagi parlat amb cap ministre del tema, i ha apuntat que només ha exigit per escrit la informació de la concreció de l’acord, que encara no han traslladat.

    (Visited 62 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari