ERC votarà a favor dels tres decrets de la Moncloa “per responsabilitat i coherència”

La portaveu Raquel Sans afirma que "cap element perjudica l'amnistia" perquè els jutges ja poden ara intentar endarrerir-ne l'aplicació

Raquel Sans

El grup parlamentari d’ERC al Congrés ha anunciat aquest dilluns al migdia que votarà a favor dels tres decrets socials que es debatran aquest dimecres a la cambra baixa, difon l’ACN. La portaveu republicana, Raquel Sans, ha manifestat que ERC donarà el seu vot pels decrets “per responsabilitat i coherència”, i ha contradit l’argument de Junts quan ha afirmat que “cap element perjudica l’amnistia”.

Sans ha argumentat que, ara mateix, els jutges ja poden intentar endarrerir-ne l’aplicació, al marge dels decrets. ERC, de fet, aposta per desvincular els dos temes. “La possibilitat de demorar l’aplicació de l’amnistia la tenen els jutges, i utilitzaran totes les armes per fer-ho”, ha afegit Sans.

La portaveu d’ERC ha considerat que és “d’il·lusos” pensar que algun jutge del Suprem no intentarà demorar i retardar l’aplicació de l’amnistia, cosa que el partit manté que ja passa ara.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari