Israel reincorpora la seva ambaixadora a Espanya després de la topada diplomàtica

El Ministeri d'Afers Exteriors israelià destaca el "canvi a millor" en els missatges del govern central sobre la guerra a Palestina

  L'ambaixadora d'Israel a Madrid, Rodica Radian-Gordon, a la roda de premsa amb familiars de segrestats (ACN)

  El govern d’Israel ha decidit que la seva ambaixadora a Espanya, Rodica Radian-Gordon, torni a Madrid a principis de la setmana que ve. La decisió respon a un “canvi a millor” en els missatges del govern central sobre el conflicte a Palestina i a la “importància” de les relacions entre els dos països, segons assegura el Ministeri d’Afers Exteriors israelià en un comunicat.

  La topada diplomàtica entre Espanya i Israel va provocar que l’ambaixadora israeliana fos cridada a consultes el passat 30 de novembre, arran de les declaracions del president de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, en les quals dubtava que el país hebreu estigués respectant el dret internacional humanitari en la guerra a la Franja de Gaza.

  La decisió del retorn de l’ambaixadora israeliana a Madrid l’ha pres el nou titular del ministeri, Israel Katz, que ostenta el càrrec des de l’1 de gener.

  (Visited 45 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari