El PSOE atribueix al PP l’acceptació inicial d’una llei d’amnistia

El dirigent Alfonso Rodríguez Gómez de Celis apunta que Vox "ho va impedir"

Feijóo felicita Pedro Sánchez (Foto: Congrés dels Diputats)

El secretari de política municipal del PSOE i vicepresident del Congrés, Alfonso Rodríguez Gómez de Celis, s’ha mostrat convençut que el PP “va acceptar” una llei d’amnistia i que va ser l’existència de Vox la que ho va frustrar, després que s’hagi fet pública la reunió que van mantenir els populars amb Junts el passat agost per explorar possibles acords.

“No sabem de què van parlar; el que sí que sabem, i estic plenament convençut, és que el PP va acceptar una llei d’amnistia, però que ho va impedir la inclusió de la ultradreta de Vox a l’equació”, ha assegurat el dirigent socialista, que ha contraposat aquest fet amb els acords del seu partit amb l’independentisme, que ha qualificat de “públics”, “clars” i “transparents”.

En declaracions distribuïdes pel PSOE, en concret, Gómez de Celis ha sostingut que “si Vox no existís, el PP hauria aprovat la llei d’amnistia”. En aquest sentit, ha recordat pactes passats dels populars amb el nacionalisme català, com el del Majestic o el de la retirada de la Guàrdia Civil de Catalunya.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari