Junts diu que la reunió amb el PP va ser “informal” i justifica que no forma part “de cap bloc polític espanyol”

Fonts del partit subratllen que desconfien "tant del PP com del PSOE a l'hora de negociar"

La trobada entre el PP i Junts abans de la constitució del Congrés dels Diputats el passat 17 d’agost per a explorar un possible acord “no va ser una reunió oficial, sinó informal, a petició del PP”. En aquests termes s’expressen aquest dimecres fonts de la formació de Carles Puigdemont.

En aquest sentit, des del partit assenyalen que “va quedar clar que Junts no formaria part de cap pacte on s’inclogués l’extrema dreta” i subratllen que no formen part “de cap bloc polític espanyol”. Aquestes mateixes fonts asseguren que “desconfien tant del PP com del PSOE a l’hora de negociar” i per això defensen la figura del verificador internacional “per a garantir el compliment dels pactes”.

El PP va reunir-se amb Junts per Catalunya abans de la constitució del Congrés per explorar un possible acord, segons ha avançat La Vanguardia aquest dimecres. En una entrevista a RAC1, el cap de files del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, ha explicat que Junts va posar damunt la taula l’amnistia i l’autodeterminació i que en va sortir “conscient que era impossible iniciar qualsevol negociació”.

Daniel Sirera també ha defensat la interlocució per part de Junts de Josep Rius i Albert Batet perquè no “són pròfugs” ni tenen “causes pendents”. També ha precisat que el popular Alberto Núñez Feijóo no n’estava informat prèviament.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari