PP i PSOE registren al Congrés la proposició per reformar l’article de la Constitució que utilitza el terme ‘disminuïts’

Sánchez i Feijóo van acordar reformar el punt 49 de la Carta Magna a la reunió del 22 de desembre

Reunió entre el president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez-Feijóo, al Congrés dels Diputats (Partit Popular)
Reunió entre el president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez-Feijóo, al Congrés dels Diputats (Partit Popular).

Els grups parlamentaris del PP i el PSOE al Congrés dels Diputats han registrat aquest divendres a la tarda la Proposició de Reforma de l’article 49 de la Constitució espanyola per eliminar el terme ‘disminuïts’ i per actualitzar la protecció dels drets de les persones amb discapacitat.

Ambdós partits, que demanen fer el canvi pel procediment d’urgència i lectura única, han acordat modificar el redactat en un ple monotemàtic al pròxim mes de gener.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, van acordar aplicar aquesta modificació a la reunió que van mantenir a Madrid el passat 22 de desembre.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari