Sánchez compromet Espanya amb la “unitat, la sobirania i l’estabilitat” de l’Iraq

El president es reuneix a Bagdad amb autoritats iraquianes, empresaris i soldats espanyols de la missió de l'OTAN

El president del govern central, Pedro Sánchez, ha reafirmat aquest dijous el “compromís” d’Espanya amb la “unitat, la sobirania i l’estabilitat” de l’Iraq. En una compareixença amb el primer ministre de l’Iraq, Mohammed Shia Al Sudani, Sánchez ha agraït també “l’esforç” del país per protegir els soldats internacionals desplegats al país en un moment d’increment de la tensió regional. Finalment, ha condemnat novament la “tràgica situació” que es viu a Gaza. “Rebutgem la mort de civils, en especial de nens”, ha resolt Sánchez al costat d’Al Sudani.

A més de la trobada amb el primer ministre, Sánchez mantindrà una reunió amb el president de la República de l’Iraq, Abdul Latif Raixid, i farà una visita a les tropes espanyoles destacades en una missió de l’OTAN a la base multinacional Union III.

El cap de l’executiu central fa aquest viatge acompanyat també d’una delegació d’empresaris espanyols interessats a ampliar els vincles amb el país.”La presència en aquest viatge d’una important delegació al màxim nivell de representants d’empreses espanyoles és el reflex de l’interès i la millor garantia d’una creixent i exitosa cooperació que segur que redundarà en creixement, desenvolupament empresarial i ocupació a l’Iraq”, ha afegit Sánchez.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari