El PP descarta pactar amb Junts una moció de censura contra Sánchez: “No caurem a la trampa”

Tellado parla de xantatge i assegura que aquest escenari "no està sobre la taula"

El portaveu del PP al Congrés, Miguel Tellado, amb el líder del partit, Alberto Núñez Feijóo (Twitter: @Mtelladof)

El portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Miguel Tellado, ha descartat aquest dimecres que la present legislatura acabi per una moció de censura acordada entre el PP i Junts. “Aquest escenari no està sobre la taula, forma part del xantatge de Puigdemont a Pedro Sánchez i nosaltres no caurem a la trampa, a aquest joc”, ha defensat el dirigent popular en una entrevista a Antena 3.

Segons Tellado, no hi ha cap marge per acordar una posició comuna que tombi l’executiu espanyol. “És caure al joc del xantatgista”, ha agregat abans de reiterar que l’expresident català és un “pròfug” que s’ha de sotmetre a la justícia espanyola “com un ciutadà més”. “Avui no hi ha escenari per una moció perquè a Sánchez li surten els números”, ha conclòs.

Sobre la renovació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Tellado ha afirmat que el govern espanyol “no és de fiar” de manera que el PP treballa amb molta precaució. “El PSOE no vol renovar el CGPJ, el vol controlar”, ha asseverat. Per aquest motiu, ha defensat fer aquesta negociació de la mà i amb la “participació” de la Comissió Europea.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari