Per què Alfons Godall proposa “un cactus transespècie” en un pessebre vivent?

Alfons Godall
Alfons Godall

La difusió per part de Catalunya Informació de la participació d’una parella de dones i el seu fill en el pessebre vivent de Vilavenut (el Pla de l’Estany), fent de dues mares de Déu i de Jesús -sense Sant Josep-, ha provocat el rebuig d’un bon grapat d’usuaris de X, entre els quals l’exvicepresident del Barça i excandidat a la presidència del club blaugrana Alfons Godall.

En el seu compte a X, on en el passat ha protagonitzat sonores enganxades amb representants de la CUP, Godall ha suggerit: “En lloc de l’Infant Jesús podrien posar un cactus trans espècie”.

El parer de Godall coincideix, expressat d’una altra manera, amb el d’un bon grapat d’usuaris -molts dels quals amb simbologia independentista- que han lamentat que només hi ha “faltes al respecte” contra la religió cristiana i els seus creients, i que consideren que no és un veritable pessebre i que la participació de les dues dones és un exponent d’estupidesa. També n’hi ha que han aprofitat l’avinentesa per recordar que cal un espermatozou per fecundar un òvul.

Aquestes han estat reaccions a una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Fontcoberta que, amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat, ofereix participar en el pessebre vivent el matrimoni del poble que hagi tingut una criatura. Ara ha estat el cas de dues mares que, segons han manifestat a El Punt Avui, “no buscàvem cap acció ni fer publicitat”, sinó formar part de la tradició local.

(Visited 180 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari