Qui titlla Jordi Cuixart de galifardeu i farsant?

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart
Jordi Cuixart

L’economista Alfons Godall, que va ser vicepresident del Futbol Club Barcelona durant la presidència de Joan Laporta del 2003 al 2010, ha fet un parell de piulades des del seu compte de Twitter a on critica obertament l’expresident d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. Després que aquest recollís la Creu de Sant Jordi 2023, Godall escrivia: “En Jordi Cuixart és una creu”. I, no satisfet, l’endemà afegia una segona piulada on afegia: “Quin galifardeu! O tal vegada, quin farsant!”. Deixa clar que Cuixart no agrada a Godall.

No és la primera vegada que Godall es posa en jardins. En el seu dia, també a Twitter, va titllar la diputada de la CUP Natàlia Sánchez de “lletja de collons”. David Fernández el va respondre qualificant-lo de “mediocre, miserable, misogin, masclista i xoriço”, pel contingut de la piulada i perquè l’any 2015 va aparèixer a la llista Falciani d’evasors fiscals.

Més recentment, l’any passat, va dimitir com a vicepresident segon de la Fundació Barça després de la publicació d’un missatge a Twitter contra el tenista de Manacor, Rafael Nadal, després de la victòria a l’Open d’Austràlia, de qui va dir que li ha donat “angunia des del primer dia”. I afegia: “El fico al mateix sac que a ‘La Roja’, el Reial Madrid, Fernando Alonso i tot el que representi l’Estat enemic”.

(Visited 517 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari