Janet Sanz mou els fils per ser el relleu d’Ada Colau a l’Ajuntament

L’extinenta d’alcaldia de Barcelona amb Ada Colau i actual portaveu de Barcelona en Comú, Janet Sanz, està movent fils interns per posicionar-se en la carrera per la successió de l’exalcaldessa. Dins dels comuns donen gairebé per segur que, tant si Jaume Collboni (PSC) escull Barcelona en Comú com a soci de govern municipal com si prefereix pactar amb els de Xavier Trias, quan s’hagi produït la decisió Colau abandonarà l’Ajuntament.

La marxa de Jordi Martí, mà dreta de la líder dels comuns, a la Secretaria d’Estat de Cultura amb Ernest Urtasun, ha deixat més obert que mai el seu relleu. I Janet Sanz ha decidit que aquest ha de ser el seu moment. De fet, sap que no compta amb tot el suport intern que li agradaria tenir, i que si hi hagués alternatives potents, segurament no seria ella la que es quedaria amb el grup municipal. Però com que de moment el partit està orfe i no tenen cap figura amb la força suficient per poder ocupar el lideratge, veu que la seva oportunitat s’obre camí. “És ara o mai”, admet un dels seus col·laboradors més estrets. Els mesos vinents seran clau en la successió, i els passos de Janet Sanz no poden ser en fals.

(Visited 110 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari