Aragonès insisteix en el referèndum malgrat la negativa de Sánchez

El president de la Generalitat anuncia que la llei de plurilingüisme inclourà mesures per preservar el model de l'escola catalana

Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha situat la “sobirania fiscal” en el futur immediat de la negociació amb el govern central. “Volem un acord que permeti que la ciutadania pugui tenir els serveis que mereix”, ha manifestat durant la compareixença de premsa posterior a la reunió que ha mantingut amb el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, aquest dijous al migdia.

Aragonès també ha assegurat que continuarà reclamant un referèndum per a Catalunya, i ha reiterat que cal abordar les bases i condicions durant aquesta legislatura espanyola per fer-lo possible. Segons ell, l’acord de claredat és una “base” per a treballar-ne durant la taula de diàleg, que s’ha de reunir durant el primer trimestre de 2024.

Així mateix, el president català ha afegit que la llei de plurilingüisme que han anunciat els dos presidents inclourà mesures per preservar el model de l’escola catalana i ha considerat “profitosa” i “positiva” per a Catalunya la trobada, perquè es tradueix en “bons acords” per la societat catalana.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari