Un grup d’experts impulsarà els canvis al sistema educatiu

Els integrants seran perfils consensuats i hauran d'enllestir un informe a finals de febrer

Roda de premsa de la consellera d'Educació Anna Simó

El Govern crearà un grup d’experts amb diferents perfils de la comunitat educativa perquè elabori un pla de treball a finals de febrer amb propostes de millora del sistema educatiu. Així ho ha anunciat la consellera d’Educació, Anna Simó, després de la cimera entre Govern i partits al Palau de la Generalitat pels mals resultats de PISA.

Segons Simó, el grup l’integraran una quinzena de membres de diferents perfils consensuats i hauria de garantir una diversitat entre els diferents nivells educatius, la diversitat territorial, les complexitats de centre o la concertada i la pública, per exemple.

L’objectiu acordat, ha dit, és que aquest grup d’experts elabori un informe a finals de febrer amb dos apartats: un amb mesures prioritzades per aplicar el curs 2024-2025 i un altre amb propostes de mesures aplicables a mitjà i llarg termini.

Simó ha assenyalat que aquesta és la proposta aprovada en la cimera i que ha suscitat “el consens suficient” per començar a treballar-hi “de manera immediata”.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari