Els ministeris d’Economia i Treball acorden modificar el subsidi d’atur

L'accés al quart paquet d'ajuts europeus depenia de la reforma de la prestació

La ministra de Treball, Yolanda Díaz, i la ministra d'Economia, Nadia Calviño (Congrés dels Diputats)

Els ministeris d’Economia i Treball han tancat un acord per a la modificació del subsidi d’atur, segons fonts del Govern d’Espanya citades per l’ACN.

Durant les darreres setmanes, la vicepresidenta quarta i responsable de Treball, Yolanda Díaz, havia mostrat la seva disconformitat amb les propostes plantejades per la vicepresidenta primera i titular d’Economia, Nadia Calviño, per desbloquejar una reforma necessària per accedir al quart paquet d’ajuts europeus.

Treball apostava per “millorar i modernitzar” l’ajut, mentre que la proposta d’Economia era un subsidi gradual en què els beneficiaris rebessin més diners a l’inici de la prestació i menys al final. A més, es buscava introduir més control perquè els desocupats acceptessin propostes de feina.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari