El PP retreu a Sánchez que es reuneixi amb Puigdemont: “És una indignitat per a Espanya”

Diu que no permetrà s'utilitzi la trobada amb Feijóo per "blanquejar" els contactes amb Junts

Cuca Gamarra i Alberto Núñez Feijóo

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha acusat aquest dimarts el PSOE de “rendir-se” a les formacions independentistes i pretendre reunir-se amb un “pròfug de la justícia”, en referència a l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, per “mantenir-se a la Moncloa”. “En comptes de portar-lo i demanar que es posi a disposició de la Justícia, opta per sortir d’Espanya i reunir-s’hi”, una “indignitat” que Espanya “no té per què pagar”. Segons Gamarra, tot plegat demostra que “la paraula de Pedro Sánchez no val res”.

Gamarra ha fet aquestes manifestacions en reacció a les manifestacions del president espanyol d’aquest dimarts en conversa informal amb la premsa, on Sánchez ha afirmat que té intenció de reunir-se en diverses ocasions en els pròxims mesos tant amb l’expresident Puigdemont com amb el líder d’ERC, Oriol Junqueras, per “normalitzar” la presència de les formacions independentistes al joc polític espanyol.

Gamarra també ha advertit que el PP no permetrà que Sánchez utilitzi la reunió amb Feijóo per “blanquejar” les trobades amb Puigdemont, i ha insistit que perquè el líder del PP acudeixi a la Moncloa primer cal que el president espanyol faci arribar al líder de l’oposició l’ordre del dia de les qüestions que vol abordar.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari