Colau insinua que Collboni va superar-la a les eleccions per culpa del ‘lawfare’

L'exalcaldessa es pregunta "què hauria passat" si no hagués hagut de declarar com a imputada per la querella del fons voltor Vauras, ara arxivada

Collboni, Maragall, Colau i Trias

L’exalcaldessa de Barcelona Ada Colau ha dit aquest dijous en una publicació a Telegram que el lawfare, en referència a la querella per la qual va declarar com a investigada abans de les darreres eleccions, li va fer perdre vots, i ha insinuat que aquest fet pot haver provocat que l’actual alcalde, Jaume Collboni, la superés en la cita del passat 28 de maig.

“Això és el famós lawfare o guerra judicial de què tant s’ha parlat. Al final tot s’arxiva, però el mal està fet”, ha manifestat Colau en un missatge on mostra una imatge que reflecteix els resultats dels grups municipals a Barcelona, difon Europa Press. “Veureu que, tot i que al final tot queda arxivat, potser sí que els ha sortit a compte a determinats lobbies fer-nos lawfare“, ha afegit.

Colau també ha dit que “l’actual alcalde del PSC va obtenir un regidor més amb només 141 vots més que la nostra candidatura. Què hauria passat sense tots els titulars de lawfare i la meva imatge anant a declarar al jutjat als mitjans de comunicació?”, ha preguntat retòricament.

Aquesta ha estat la reacció de l’exalcaldessa i regidora de BComú a l’arxivament de la querella amb què el fons voltor Vauras l’acusava de coaccions a la seva immobiliària per obligar-la a oferir un lloguer social a famílies desnonades i li atribuïa vuit delictes, entre els quals els de coaccions, prevaricació, extorsió i suborn.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari