Qui creu que s’ha de cridar ‘puta Girona’, si cal, en el partit que juga avui contra el Barça a Montjuïc?

Joel Díaz. Ho va comentar a la tertúlia La Sotana el passat 4 de desembre. Hi participaven, com sempre, Andreu Juanola, com a presentador, i Magí García, Manel Vidal i Joel Díaz. Díaz, que és redactor de L’última hora del matí de Catalunya Ràdio i de la secció El Suplement de la mateixa emissora, va presentar durant uns tres mesos el late night de TV3 Zona Franca i el va començar sempre cridant ‘puta nit i bona Espanya’. El dia de l’estrena del programa va comentar que s’havia equivocat pels nervis i que ho havia d’haver dit a l’inrevés, però va seguir dient-ho igual la resta de dies que el va presentar fins que va dimitir.

Quan a La Sotana, que funciona gràcies a les aportacions de patrocinadors particulars, es comentava el partit de futbol que juguen avui Barça i Girona a l’estadi olímpic de Montjuïc, Joel Díaz va dir “m’estic preparant per odiar el Girona. En el tema futbolístic em molesta l’equidistància” i que durant el partit “si s’ha de cridar ‘puta Girona’ es crida ‘puta Girona’”. La seva afirmació va deixar desconcertats els seus companys de tertúlia però ell va insistir que la feina del seguidor d’un club és “insultar l’equip rival”. Andreu Juanola és de Girona i Manel Vidal de Salt, però tots dos van explicar que preferien que guanyi el Barça.

A La Sotana s’hi crida sovint ‘puta Espanya’. Josep Miquel Arenas, Valtònyc, hi va participar com a convidat fa uns dies i va explicar que el seu advocat, Gonzalo Boye, li havia dit que La Sotana havia normalitzat el crit de ‘puta Espanya’. No és previsible que, malgrat l’opinió de Joel Díaz, normalitzi el de ‘puta Girona’.

(Visited 1.760 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari