La ment perversa d’Israel

No puc deixar de pensar en una imatge que és un calc d’allò que va passar a l’Alemanya nazi i que ara es repeteix a Palestina de la mà dels militars israelians. Desenes de milers de persones, de dones i nens, deixant enrere una reguera de destrucció, de tristesa, dirigint-se cap al sud, suposadament per guanyar en seguretat, per salvar les seves vides. Però és un engany, els posaran en una presó més petita per aniquilar-los d’una vegada, per exterminar-los. I em venen al cap persones dirigint-se cap a les dutxes, suposadament per rentar-los, i on, finalment, moriran gasejats. I aquest paral·lelisme és tant cruel com real. Israel ja ha traspassat totes les línies vermelles amb la connivència d’una Europa inexistent, on una barreja d’impotència i por contribueix a una complicitat que s’acarnissa amb els nens.

A l’hora d’escriure aquestes línies ja es comptabilitzen més de quinze mil morts, més del 70% menors d’edat. I tant és on es refugiïn, perquè Israel té clar des del principi que l’extermini dels palestins exigeix matar i assassinar els nens. I als que queden vius, orfes, traumatitzats de per vida per haver vist morir els seus pares, els seus avis, per haver vist familiars amb els cossos desmembrats entre les restes dels seus habitatges, que no puguin mai més reaccionar a res, que els quedi el cor paralitzat per sempre.

Susana Alonso

El sadisme i la perversió del govern israelià és tan enorme que ja circulen vídeos de militars humiliant palestins a casa seva, després de destruir-les, rient dels que queden vius. I no puc més que cridar ASSASSINS! ASSASSINS! ASSASSINS! a tots aquells que permeten aquesta barbàrie en què els nens i nenes són els més perjudicats. Encara que, a hores d’ara, el genocidi és tan evident com el silenci de la comunitat internacional, que s’omple la boca amb tímides reprimendes a l’estat d’Israel, com demanant perdó, i que calla davant d’uns assassinats que no poden deixar indiferent cap persona amb un mínim de sensibilitat.

Els atacs a hospitals, escoles, esglésies cristianes, centres de refugiats, periodistes, metges, personal sanitari en conjunt, ambulàncies, gent que fuig per camins “segurs”, formen part d’un pla establert per acabar amb la causa palestina, per eliminar-ho tot el que en algun moment de la història pugui recordar que allà, a Gaza, va existir una cosa anomenada Palestina. I aquests nens que agonitzen a les incubadores no deixaran de ser d’aquí a uns anys poc més que un anecdotari d’allò que no volem recordar. Israel ho sap. I també sap que té carta blanca per arrasar-ho tot, per establir-se a Gaza permanentment, un cop expulsats o exterminats els palestins que l’ocupaven.

I això no s’acabarà aquí. Després vindrà Cisjordània, perquè el sadisme de l’estat jueu no té límit. De fet, ja han envoltat centenars de pobles i ciutats amb assentaments de colons armats fins a les dents, esperant que algun palestí aixequi un braç per disparar. L’objectiu és matar, assassinar, exterminar i ocupar, per aquest ordre. No tinc cap dubte. I encara que sembli que ara Josep Borrell intenti ser el bo de la pel·lícula, tot és un teatre, una representació hipòcrita de la qual ell és el bufó, el pallasso que ja no fa gràcia, a qui ja ningú no creu.

L’ONU assegura que un nen mor cada deu minuts en aquesta mal anomenada guerra, en aquesta matança premeditada en què Israel presumeix de perseguir terroristes. Mig món ja dubta d’aquesta finalitat que intenten imposar massacrant també tots aquells que amb els seus vídeos, les seves fotos i les seves declaracions intenten a la desesperada que algú reaccioni a aquesta carnisseria.

I jo seguiré sempre estremint-me davant la imatge d’aquell nen tremolant, ple de sang, amb aquesta mirada de pànic envoltat de gent de bé que intenta calmar-lo. I ploraré en veure aquella nena agafada al cos inert del seu germà i de la seva mare, mentre se senten de fons caure les bombes de la maldat i de l’odi d’Israel. Si Déu existeix, si és veritat que és just, sabrà destriar qui són els fills de Satanàs. Jo, com a humà, només puc cridar cada cop amb més força ASSASSINS!, ASSASSINS!, ASSASSINS!

(Visited 241 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari