La Comissió Europea nega que no traslladés “cap preocupació” a Bolaños per l’amnistia

El portaveu de Justícia de la Comissió Europea insisteix que continuen analitzant la llei

Didier Reynders

La Comissió Europea ha negat que la vicepresidenta de l’ens, Vera Jourová, i el comissari europeu de Justícia, Didier Reynders, no traslladessin “cap preocupació” al ministre espanyol de Presidència i Justícia, Félix Bolaños, sobre la llei d’amnistia. El portaveu de Justícia de la Comissió Europea, Christian Wigand, en una roda de premsa aquest divendres, ha afirmat que “l’anàlisi [de la llei] continua i, en aquest sentit, la Comissió encara no ha dit que la llei d’amnistia no genera cap preocupació”.

En la mateixa compareixença, el representant de l’executiu europeu ha assenyalat que les reunions que va mantenir aquest dijous el ministre Bolaños amb Reynders i Jourová van ser “molt constructives” i que les discussions i els intercanvis amb el govern espanyol “continuaran”. Wigand ha resumit que “en les trobades, els comissaris van informar que la Comissió Europea té preguntes i que volem continuar les converses amb les autoritats espanyoles”.

(Visited 96 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari