Elena i Sallent es desplacen a la Bonanova per felicitar els Mossos

La darrera fase del desallotjament s'ha dedicat a baixar les persones que s'han penjat o han estat al terrat de les cases ocupades

  El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena

  El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, el director general de la Policia, Pere Ferrer, i el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, s’han desplaçat a la Bonanova per felicitar els agents dels Mossos que han intervingut en el dispositiu de desallotjament de les cases ocupades el Kubo i la Ruïna, un operatiu que s’ha dut a terme el matí d’aquest dijous.

  Després d’accedir a l’interior de les dues cases ocupades, els agents han pujat a les plantes superiors i han anat retirant tots els obstacles que havien col·locat els okupes. També han portat una escala i han desplegat una grua amb cistella dels Bombers.

  Els Mossos han retirat la pancarta penjada a la Ruïna, que exhibia el missatge “El vostre luxe és la nostra misèria. Les nostres cases són trinxera”. En darrer terme, hi havia almenys tres persones identificades al terrat del Kubo, una persona penjada a la façana i almenys dues més a la teulada de la Ruïna, recull l’ACN.

  (Visited 98 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari