Colau urgeix Collboni: “Necessitem coalicions progressistes a tot arreu”

L'exalcaldessa de Barcelona lamenta que "l'actual alcalde no està a l'esquerra de Pedro Sánchez"

L’exalcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha felicitat per la conformació del nou executiu del govern central. En aquest context, ha urgit a l’alcalde de Barcelona, el socialista Jaume Collboni, a fer el mateix. “Necessitem governs progressistes a tot arreu, també a Barcelona”, ha insistit la coordinadora nacional de Catalunya en Comú que ha lamentat que, a diferència del passat, avui el PSC de Barcelona “no està a l’esquerra de Pedro Sánchez“.

En aquesta línia, l’exalcaldessa ha tornat a interpel·lar l’alcalde Jaume Collboni. “Hem tingut un govern de coalició progressista a l’Estat que a molta gent ens deixa més tranquil·la perquè hem aconseguit aturar l’extrema dreta”, ha assegurat la coordinadora nacional dels comuns.

Colau ha lamentat que en aquests moments hi ha a Barcelona el govern municipal amb la “minoria” més gran de la història i que “l’actual alcalde no està a l’esquerra de Pedro Sánchez, com havia passat històricament amb el PSC de Barcelona”. Per això ha instat Collboni a “assumir la seva responsabilitat” i negociar un nou executiu “abans que sigui massa tard”.

En la reunió, a més del nou ministre de Cultura, Ernest Urtasun, Ada Colau i la cúpula dels comuns, també hi han participat el ministre sortint d’Universitats, Joan Subirats, i el futur secretari d’Estat de Cultura, Jordi Martí.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari