Garriga, sobre el judici al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per l’1-O: “Res no és casual”

La consellera de Cultura diu que "no és cap sorpresa" i que se sent molt acompanyada

La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, ha afirmat que no és “casual” que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi fixat judici per al 10 d’abril contra ella per l’1-O.

Natàlia Garriga està acusada de desobediència greu contra l’autoritat. “Després de 6 anys no és cap sorpresa. Res no és casual i nosaltres seguim amb les conviccions intactes”, ha assegurat la consellera en el marc de la sessió de control al ple del Parlament de Catalunya.

La titular de Cultura del govern català també ha afegit que se sent molt acompanyada. El judici també és contra el president del grup parlamentari d’ERC, Josep Maria Jové, i el president del Port de Barcelona, el també republicà Lluís Salvadó. Jové i Salvadó estan acusats dels delictes de desobediència, prevaricació i malversació.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari