Feijóo lloa Hereu: “És un moderat, una esperança”

El PP tornarà al carrer contra l'amnistia el primer cap de setmana de desembre

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, en una reunió al Congrés amb el seu partit (PP)

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha elogiat aquest dimarts el nou ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, de qui ha destacat que és “una esperança” i “una persona moderada” i ha desitjat que el seu ministeri “funcioni”.

En una entrevista a Antena 3, Feijóo ha carregat contra el nou Govern, que ha titllat d'”activista” i de polititzar la justícia “al màxim”, i de la seva “enorme” grandària, considerant que hi ha “vuit o nou ministres totalment innecessaris”.

Preguntat sobre alguns dels nous membres de l’Executiu, com el ministre de Transports, Óscar Puente, que va ser l’encarregat de contestar Feijóo durant el seu intent d’investidura, ha respost: “No crec que sigui el meu flagell, és un flagell a la intel·ligència i al parlamentarisme amb un mínim d’estil”.

Tot i això, sí que ha tingut bones paraules per al ministre Hereu: “Crec que és una esperança, el conec, crec que és una persona moderada, no com la majoria dels seus companys, tant de bo que funcioni el Ministeri d’Indústria”.

D’altra banda, Feijóo també ha anunciat que el PP torna al carrer i ho farà la vigília del 45è aniversari de la Constitució. Serà el primer cap de setmana de desembre i la raó tornarà a ser dir “no” a la llei d’amnistia, quan segurament ja s’estigui tramitant la proposició de llei, perquè el PSOE i els seus socis al Congrés han sol·licitat la declaració d’urgència.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari