Tortolero treu ferro al fet que el PSC perdi presència al govern central

La portaveu celebra el nomenament d'Hereu i manifesta satisfacció amb el nou executiu

Èlia Tortolero

Foto: ACN, Francesc Voltas

La portaveu del PSC, Èlia Tortolero, ha tret ferro al fet que el seu partit hagi passat d’ocupar dos ministeris a quedar-se amb un aquesta legislatura, i ha assegurat que estan “contents i satisfets” amb la configuració final del govern de coalició.

“No es tracta de perdre pes; el que no volem ni ens importa és estar constantment exhibint pes”, ha insistit la portaveu, que ha remarcat que el PSC és “el primer partit de Catalunya” i que els resultats els avalen”, de manera que no els cal reivindicar-se dins l’executiu, segons ha indicat.

La portaveu ha dit que “s’està intentant buscar el que no existeix” i ha afirmat que “no importen tant les persones com el projecte”, recull l’ACN.

Tortolero, a més, ha celebrat que s’hagi optat per l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu com a nou ministre d’Indústria. La portaveu ha destacat que es tracta d’una cartera “rellevant” i ha confiat que Hereu “hi desenvolupi una gran tasca”.

(Visited 19 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari