Mas veu més fort l’independentisme a Madrid que a Catalunya

L'expresident català creu que la llei d'amnistia inclourà la causa del Tribunal de Comptes per la despesa de l'1-O

Artur Mas

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha manifestat aquest divendres, en una entrevista a TV3, que li “preocupa” que l’independentisme tingui “més força a Madrid que a Catalunya”, amb la mirada posada a les futures eleccions al Parlament, que se celebraran el 2025 a tot estirar.

Mas ha indicat que el desenllaç d’aquelles eleccions determinarà “el que passi a Catalunya i la política que es faci en el conjunt de l’Estat”, en declaracions recollides per l’ACN.

D’altra banda,s’ha mostrat confiat que la futura llei d’amnistia inclogui la causa del Tribunal de Comptes per la despesa de l’1-O i d’Exteriors, el judici de la qual se celebra aquest divendres, però ha afegit que és conscient que l’aprovació pot trigar mesos.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari