El Suprem rebutja suspendre el ple d’investidura com demanava Vox

El tribunal continua estudiant si admet a tràmit la querella del partit d'extrema dreta

  Seu del Tribunal Suprem a Madrid (ACN)

  El Tribunal Suprem ha desestimat aquest dimecres a primera hora del matí la mesura cautelar demanada per Vox per tal de suspendre el ple d’investidura de Pedro Sánchez al Congrés de Diputats que ha de començar aquest migdia. Concretament, la sala penal ha desestimat la mesura cautelar perquè considera que “no existeixen elements que justifiquin la procedència de suspensió de l’acte parlamentari”.

  Mentrestant, el Suprem continua estudiant si admet a tràmit la querella del partit d’extrema dreta contra Sánchez, contra l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i contra el PSOE i Junts per la proposta de llei d’amnistia. Vox, segons ha explicat aquest dimarts el líder del partit, Santiago Abascal, ha presentat la denúncia pels presumptes delictes de suborn, encobriment o col·laboració amb el terrorisme, usurpació de funcions del poder judicial i negociacions prohibides a funcionaris públics.

  Abascal també ha amenaçat de presentar querelles contra els membres de la Mesa del Congrés i del Senat si admeten a tràmit la llei.

  (Visited 46 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari