Com justifiquen alguns diputats de Junts l’acord amb el PSOE per investir Sánchez?

Els diputats de Junts Francesc de Dalmases i Aurora Madaula al Parlament de Catalunya

Els diputats de Junts al Parlament de Catalunya Francesc de Dalmases i Aurora Madaula han respost amb el mateix argument a les crítiques de militants i simpatitzants del seu partit arran del pacte amb el PSOE que permetrà que Pedro Sánchez sigui reelegit president del govern espanyol. Desenes d’usuaris han demanat explicacions a Junts a través de la xarxa social X, preguntant-se on queda la màxima de “fer ingovernable Espanya”, i els diputats del partit han justificat l’acord argumentant que “desestabilitza” i “divideix” el país.

“Que el 2020 tot fossin copets a l’esquena a la investidura de Sánchez i que el 2023 vomitin odi és un bon senyal perquè vol dir que els termes de la negociació els desborden. Votaré a l’acord perquè ens cal una Espanya feble i dividida per culminar la Catalunya independent“, ha publicat De Dalmases a X.

En la mateixa línia, Madaula ha afirmat en un comentari a la mateixa xarxa social que “fer president Sánchez (inefable) és ara l’element de desestabilització de l’Estat” i que “fa quatre anys no ho era”, justificant així el no de Junts al candidat socialista en la investidura del 2019.

(Visited 272 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari