La Policia investiga si l’Iran està darrere de l’intent d’assassinat de Vidal-Quadras

La principal hipòtesi és que es tracti d'un ajustament de comptes perpetrat per sicaris

El SAMUR atenent Aleix Vidal-Quadras

La Policia Nacional no prioritza l’atac ideològic com a via d’investigació en el tiroteig a l’exlíder del PPC Aleix Vidal-Quadras, segons han confirmat fonts policials. Vidal-Quadras ha rebut un tret a la cara aquest migdia a Madrid. Els fets han passat sobre les 13.30 hores. Després d’estabilitzar-lo, personal del Samur l’ha traslladat a l’hospital. Estava conscient. El tret l’ha rebut a la zona de la mandíbula. Segons ha confirmat Emergències Madrid, la bala ha entrat per l’angle dret i ha sortit per l’esquerre. El líder de Vox, Santiago Abascal, ha apuntat que “clarament sembla un atemptat”.

Malgrat que no es prioritza l’atac ideològic, segons ha pogut saber l’ACN de fonts properes al cas una de les línies d’investigació es fixa en les relacions del fundador de Vox amb l’oposició al règim de l’Iran. La principal hipòtesi amb què treballa la policia és que es tracti d’un ajustament de comptes perpetrat per sicaris.

Precisament, diversos mitjans afirmen que aquesta hipòtesi l’hauria comunicat el mateix Vidal-Quadras.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari