Puigdemont va paralitzar les negociacions amb Sánchez per veure tres paràgrafs “íntegres” de Junts en el pacte PSOE-ERC

Des de la formació postconvergent creuen que els socialistes estan ajudant a consolidar el relat del partit republicà

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, el líder del PSOE, Pedro Sánchez, i el secretari d'Organització del PSOE, Santos Cerdán, a la reunió per a la investidura (ACN)

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha paralitzat les negociacions després d’haver-se adonat que l’acord entre ERC i el PSOE per a la futura llei d’amnistia tenia tres paràgrafs “íntegres” del text que els negociadors de Junts estaven acabant de definir.

Des de Junts creuen que el PSOE està ajudant a consolidar el relat del partit republicà. Esquerra aspira a liderar davant l’opinió pública les cessions del Govern de coalició a l’independentisme i aquest acord amb els socialistes ha estat un pas més per aconseguir el seu objectiu.

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha enviat un text als integrants de l’executiva del partit on ha mostrat la seva “perplexitat” per l’acord d’ERC i el PSOE, en el qual no s’ha comptat amb la formació postconvergent. Junts no es fia dels socialistes i Turull aclareix que “totes les precaucions i garanties són poques”, perquè “el PSOE és especialista a posar aigua al vi quan hi ha una cosa signada”.

(Visited 134 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari