Una avaria d’un tren d’FGC obliga els passatgers a caminar pel túnel fins la següent estació

El succés es produeix tres setmanes després que el Semaf exigís una investigació per aclarir el "cúmul" d'incidències dels Ferrocarrils

Usuaris d'FGC caminant pel túnel

Una avaria d’un tren de la línia R2 dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) va obligar els passatgers a caminar pel túnel fins a la següent estació. Els fets van tenir lloc poc després de les set de la tarda d’aquest dilluns, i va obligar a circular per via única mentre es resolia la incidència.

El tren va quedar aturat a la sortida de l’estació Can Feu – Gràcia, a Sabadell. Els passatgers, acompanyats per personal de la companyia, van haver d’anar a peu per l’interior del túnel, i van arribar a l’estació següent, Sabadell Plaça Major, per la passarel·la per a vianants que hi ha a l’interior de la infraestructura. La línia va quedar normalitzada cap a les deu de la nit d’aquest dilluns, tres hores després de l’avaria.

El succés es produeix només tres setmanes després que Sindicat Espanyol de Maquinistes Ferroviaris (Semaf) exigís una investigació per part d’un organisme independent per aclarir les causes del “cúmul” d’incidències que, asseguren, es produeixen als Ferrocarrils.

 

(Visited 112 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari