Belarra diu que Podem “treballa” perquè Elionor no sigui reina

La líder de Podem acusa el PSOE de ser "un dels pilars fonamentals" de la monarquia

    La secretària general de Podem i ministra de Drets Socials en funcions, Ione Belarra

    Foto: @ionebelarra

    La secretària general de Podem i ministra de Drets Socials en funcions, Ione Belarra, ha recordat aquest dimarts a Canal Red que la seva formació “treballa” perquè la princesa Elionor no sigui reina i “perquè en els pròxims anys a Espanya tinguem una república on totes les institucions de l’Estat s’elegeixin democràticament”.

    Segons Belarra, l’acte de jura d’Elionor al Congrés aquest dimarts “no és un acte protocol·lari més” sinó un intent de la monarquia de “perpetuar-se durant les pròximes dècades”. “La monarquia és la institució més antidemocràtica que hi ha”, ha assegurat, i “per això avui era important enviar un missatge a la ciutadania recordant que hi ha una força política republicana que vol que el càrrec de cap d’Estat s’elegeixi democràticament”.

    La secretària general de Podem, així com els ministres en funcions Irene Montero i Alberto Garzón i els diputats de la formació morada, no ha assistit a l’acte, i ha acusat el PSOE, de ser un dels “pilars fonamentals” de la perpetuació de la monarquia. “En aquests moments al govern (central) hi ha dues forces, una monàrquica i una que no”, ha dit.

    (Visited 44 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari