Sánchez defensa l’amnistia davant les bases del PSOE dient que “el temps ens donarà la raó”

El president en funcions insta la militància a "estar "a l'altura d'aquesta responsabilitat històrica"

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, al míting de tancament de campanya, a Getafe (Roger Pi de Cabanyes, ACN)
El líder del PSOE, Pedro Sánchez, al míting de tancament de campanya, a Getafe (Roger Pi de Cabanyes, ACN).

El president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha defensat aquest dilluns, en una carta remesa a la militància del PSOE, les consqüències d’aplicar una amnistia als dirigents encausats del procés.

“No comptarem amb el suport de la dreta que, una vegada més, es treu del mig en un moment crucial per a Espanya. Però tinc la certesa que el temps ens donarà la raó“, ha argumentat, segons recull l’ACN, coincidint amb l’inici de la consulta organitzada pel partit per preguntar sobre l’acord amb Sumar i la possibilitat de pactar amb altres partits.

Sánchez, a més, hi insta la militància socialista a estar “a l’altura d’aquesta responsabilitat històrica”. “Amb altura de mires i sempre en interès d’Espanya“, ha conclòs.

El president en funcions, que ha citat el precedent dels indults com “el camí correcte”, s’ha mostrat convençut que l’amnistia “contribuirà” a avançar en “el retrobament per superar les ferides encara obertes, producte d’una crisi que els socialistes heretem en arribar al govern”.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari