Roures acusa Tatxo Benet d’impedir-li enviar un correu a la plantilla de Mediapro on denunciava censura

El fins ara gestor ha dit que "no em desvinculo de Mediapro, em treuen de la meva responsabilitat"

Jaume Roures

L’exsoci gestor de Mediapro, Jaume Roures, ha acusat aquest dilluns el president i conseller delegat de la companyia, Tatxo Benet, d’haver-li impedit enviar un correu de comiat als 7.000 treballadors de l’empresa on denunciava haver patit censura. En una entrevista a RAC1 després de la seva sortida de la productora, Roures ha lamentat que el comunicat oficial de la companyia parlés d’una “desvinculació”, i ha aclarit que el soci majoritari de la companyia li ha retirat les responsabilitats en considerar que la seva gestió “no és adient”. “Si no tinc capacitat de gestió, prefereixo anar a casa”, ha comentat. Roures va enviar “manualment” aquest diumenge un missatge de comiat a bona part de la plantilla.

Alhora, Roures ha declarat que li van oferir ser conseller del negoci, però ha assegurat que “no té interès a ser conseller de res”. El fundador, que no va signar el comunicat oficial, ha explicat que va ser ell que va decidir no continuar a la companyia, que li han retirat les responsabilitats i que, per tant, el seu futur a la casa no tenia sentit. “M’ho vaig prendre pacíficament i vaig pensar que enviaria un correu a tots els treballadors. Si eliminaves l’encapçalament on deia que m’havien censurat, era un comunicat normal”, ha destacat.

El fundador de Mediapro ha explicat que quan va lliurar el text del correu perquè fos enviat per la plataforma interna “li van posar pegues”. “Vaig escriure el Tatxo dient-li que m’estaven censurant el comunicat”, ha relatat. “La frase que em va dir és que no es podien utilitzar els canals interns per coses que no siguin convenients”, ha afegit. “Dissabte no vaig fer res, però diumenge vaig decidir que ho hauria de fer igualment. I vaig passar-me el dia escrivint manualment les adreces de la gent a qui havia d’enviar-lo”, ha dit.

D’altra banda, Roures ha explicat que actualment manté un 5% de les accions, però que té la intenció de vendre’s les participacions i sortir definitivament de la companyia. Pel que fa amb les discrepàncies amb el soci majoritari, Roures ha dit que ell va reivindicar que Mediapro havia de seguir la línia actual apostant per la “llibertat, la creativitat i el desafiament constant”, i ha dit que veia a venir que li retirarien les responsabilitats.

Amb la seva sortida, s’ha mostrat convençut que l’empresa continuarà i que “no anirà pel pedregar”, ha exposat el seu interès a col·laborar per fer possible el projecte del Catalunya Media City i no ha descartat crear una nova empresa audiovisual.

(Visited 158 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari