Comença la votació de les bases del PSOE sobre els pactes d’investidura de Sánchez

La consulta telemàtica estarà oberta fins al divendres, dissabte es podrà votar presencialment i diumenge es coneixeran els resultats

    El líder del PSOE, Pedro Sánchez, a l'acte de presentació de l'acord d'investidura amb Sumar (ACN)

    Aquest dilluns comença el termini perquè la militància del PSOE es pronunciï, a través d’una consulta que s’allargarà fins a aquest divendres, 3 de novembre, a les 12 hores, sobre els acords del partit amb altres formacions perquè el líder socialista, Pedro Sánchez, obtingui els suports necessaris per a la investidura. Concretament, les bases han de respondre la pregunta: “Dones suport a l’acord per formar un govern amb Sumar i obtenir el suport d’altres formacions polítiques per assolir la majoria necessària?”.

    Poden participar els afiliats del PSOE, les Joventuts Socialistes d’Espanya (JSE), els afiliats del PSC i la Joventut Socialista de Catalunya (JSC), i la votació es fa tant de manera telemàtica, a través del Portal de la Militància, com de manera presencial. Aquesta darrera modalitat de vot es podrà dur a terme aquest dissabte, 4 de novembre, fins a les 20 hores a les agrupacions municipals o de districte del PSOE d’arreu d’Espanya.

    Com indiquen els estatuts del partit, en tractar-se d’un acord de govern la consulta és obligada i el seu resultat serà vinculant. El que decideixi la militància es donarà a conèixer aquest diumenge, 5 de novembre, segons ha indicat el PSOE.

    (Visited 32 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari