Aragonès trasllada a Bolaños que el temps s’esgota i que la negociació està “encallada”

El president avisa que calen avenços en ferm en les tres carpetes per poder arribar a un acord

El president Aragonès amb el ministre Bolaños

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha traslladat al ministre de la Presidència en funcions, Félix Bolaños, el malestar del Govern i d’ERC perquè la negociació per a la investidura del candidat del PSOE, Pedro Sánchez, està “encallada”.

Durant l’acte de la CECOT a Sant Cugat, Aragonès ha aprofitat que hi coincidia amb el ministre per fer-li arribar un toc d’alerta dels republicans. Segons fonts de la Presidència, l’ha advertit que calen avenços “en ferm” en els tres àmbits si realment volen arribar a un acord.

Des de Palau i Calàbria constaten que la carpeta social -que fa referència al finançament i al traspàs integral de Rodalies- està encallada. I també alerten que cal avançar en l’amnistia i l’autodeterminació.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari