Els Mossos i la Policia de Tordera detenen sis persones durant un robatori de marihuana

Tres dels detinguts eren els propietaris de la droga i els altres tres, els lladres que se la volien emportar

Capó d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra davant de la comissaria de Lleida (ACN)

La Policia Local de Tordera i els Mossos d’Esquadra han detingut sis persones implicades en un robatori de marihuana. Tres dels detinguts eren els propietaris de la droga i se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública, i els altres tres eren els lladres que van assaltar el pis, recull l’ACN.

Els fets van passar el 15 d’octubre quan la Policia Local va rebre un avís per una discussió. Dos dels lladres havien entrat en un pis amb l’objectiu d’endur-se la droga, però a l’interior es van trobar amb les tres persones que hi vivien. Els detinguts són cinc homes i una dona d’entre 24 i 52 anys que ja han passat a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar.

En el moment de la intervenció, la Policia Local de Tordera ja va poder detenir cinc persones, mentre que la sisena detenció van practicar-la els Mossos d’Esquadra, desplaçats fins al lloc dels fets per donar suport a l’operatiu. Quan va arribar la policia, els assaltants tenien preparada una bossa d’esport amb uns 2,5 kg de marihuana i dues armes de foc curtes.

L’endemà de la detenció, ambdós cossos policials van fer una entrada conjunta a l’habitatge i van trobar 722 grams més de marihuana i 2.765 euros en efectiu.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari