El PP retreu a Sánchez “un dia negre per a la democràcia” per reunir-se amb Bildu

La dirigent Cuca Gamarra acusa el president en funcions de blanquejar els abertzales per "mantenir-se al poder"

Cuca Gamarra

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha carregat aquest divendres contra el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, per haver-se reunit amb els portaveus d’EH Bildu al Congrés i el Senat, Mertxe Aizpurua i Gorka Elejabarrieta.

Per a la dirigent popular, la trobada celebrada aquest matí a Madrid suposa “un dia negre per a la democràcia a Espanya” i se suma a la trucada, dimecres passat, del líder del PSOE al president d’ERC, Oriol Junqueras.

“Totes les indignitats que puguem pensar són possibles si parlem de Pedro Sánchez”, ha resumit Gamarra, per a qui la imatge de Sánchez amb Aizpurua i Elejabarrieta en el marc de les negociacions per la seva investidura representa “el més baix que pot caure en política”.

A més, ha assenyalat que després de la trucada a Junqueras i la reunió amb la cúpula abertzale a Madrid falta encara el contacte amb un “pròfug de la justícia”, en referència a l’expresident català i eurodiputat de Junts Carles Puigdemont.

“És un blanquejament indecent de Bildu”, ha resumit Gamarra, a més d’acusar Sánchez d’agafar-se a la formació abertzale “per mantenir-se al poder”.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari