Presó sense fiança per a un dels tres detinguts per col·locar explosius casolans a Barcelona

El jutjat li atribueix delictes d'estralls, danys, tinença d'explosius i contra la salut pública

Capó d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra davant de la comissaria de Lleida (ACN)

El Jutjat d’Instrucció número 29 de Barcelona ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a un dels tres detinguts per col·locar explosius casolans en diferents moments entre 2022 i 2023 a oficines d’entitats financeres i comerços dels districtes barcelonins de l’Eixample i Sant Martí. El jutge li atribueix delictes d’estralls, danys, tinença d’explosius i contra la salut pública, difon l’ACN.

Els arrestats, tres homes d’entre 24 i 45 anys, van passar a disposició judicial el dia 6 d’octubre per uns fets dels quals es van derivar danys materials per valor de 80.000 euros, i sobre els quals els Mossos d’Esquadra van apreciar la possible existència d’un rerefons ideològic vinculat amb l’anarquisme violent, per bé que els atacs no es van reivindicar.

La investigació continua oberta a l’espera que, arran de la informació intervinguda, es puguin desprendre indicis de participació dels investigats en més fets, o d’altres persones, així com la motivació de les accions, han afegit els Mossos i recull la mateixa informació.

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari