Per què el mosso independentista Albert Donaire es planteja denunciar un exregidor de la CUP?

Albert Donaire
Albert Donaire

El mosso independentista i membre de l’Assemblea del Consell de la República, Albert Donaire, ha dubtat sobre si hauria de denunciar l’exregidor de la CUP a l’Ajuntament de Sant Sadurní Jordi Pujol Lizana arran d’una acusació que el cupaire ha llançat a la xarxa social X contra Donaire. El mosso li ha retret a l’exregidor el seu insult contra un altre usuari de la xarxa social, i ha assenyalat que “només sap insultar”, un comentari que Pujol Lizana ha respost etzibant: “Tu calla i procura que no se’t torni a escapar la mà”.

“A mi se m’ha escapat la mà? Noi, ets un desequilibrat. Ara què hauria de fer jo, dir que et dutxis? Quina vergonya sou els feixistes extremistes”, ha comentat Donaire, que no ha rebut cap resposta més del cupaire. “És un desequilibrat mental. Ho demostra piulada rere piulada”, ha afegit el mosso independentista, que s’ha preguntat si hauria de denunciar-lo i l’ha tractat de “nazi”.

“Aquest desequilibrat quan no té arguments surt per la tangent. Li hauria de posar una demanda per aquestes falses acusacions sense fonament? Els nazis també acusaven jueus i homosexuals de coses que no havien fet per justificar la seva aberració. Un feixista de la CUP…”, ha manifestat Donaire en una altra publicació.

(Visited 356 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari