La CUP avisa a Junts i ERC que han de complir les resolucions aprovades al Parlament: “Referèndum o referèndum”

Pellicer no dona credibilitat a un traspàs de Rodalies a canvi de la investidura de Sánchez

Laia Estrada, Bascha Change i Xavier Pellicer, diputats de la CUP-NCG, al ple del Parlament d'aquest dimecres

El diputat de la CUP Xavier Pellicer ha recordat a Junts i ERC que han de complir les resolucions del Parlament, fent referència als textos aprovats al debat de política general que condicionen la investidura del líder del PSOE, Pedro Sánchez.

“Puigdemont, Turull, Junqueras i Aragonès: La setmana passada els seus partits van aprovar una resolució que vincula amnistia amb autodeterminació. No una llei de punt i final. Toca referèndum o referèndum“, ha dit en roda de premsa des del Parlament després que aquest dimarts Sánchez hagi aplanat el camí de l’amnistia però hagi rebutjat un referèndum. Pellicer dona credibilitat “zero” a un traspàs de Rodalies a canvi de la investidura i ha argumentat que fins ara no ha passat.

De cara a les negociacions que es preveu que s’intensifiquin a partir d’avui, després que Felip VI hagi encarregat a Sánchez que intenti ser investit, Pellicer ha volgut llançar dues advertències. La primera dirigida a PSOE i Sumar per dir-los que no acceptaran una “llei de punt i final”. En aquest sentit, ha insistit que la resolució del conflicte passa per un referèndum d’autodeterminació.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari