Rovira es nega a respondre quant fa que no parla amb Puigdemont

La dirigent d'ERC ho justifica dient que "no vull fer-me un flac favor"

Marta Rovira, secretària general d'ERC (ACN).

La secretaria general de ERC, Marta Rovira, s’ha negat a respondre quan ha parlat per última vegada amb l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Rovira ha dit “aquesta pregunta avui no li respondré. I no ho faré perquè la meva voluntat és reconstruir confiances, refer els ponts i generar complicitats”, ha dit. “No vull fer-me un flac favor i no respondre allò que toca perquè torni a ser una excusa perquè no fem el que hauríem d’estar fent amb molta més intensitat, que és treballar coordinadament davant d’una oportunitat que jo catalogo d’històrica”.

“Som necessaris per investir un govern, teòricament, progressista de l’Estat espanyol. Hem de fer servir aquesta palanca, aquesta posició de força, i que se’ns necessita per avançar en drets humans, democràcia i progrés social al nostre país”, ha dit. Preguntada per quant fa que no parla amb el PSOE, Rovira ha dit que “tampoc li respondré aquesta pregunta”.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari